Almost a shack, really.

House? Almost more of a shack, really. There are two “additions” to the structure, on either side of the main room, both of which couldn’t have been anywhere close to weather-tight. The walls of these rooms were cobbled together in a patchwork quilt of particle board, which (of course) is not moisture resistant. As a result, the exterior of those rooms is a warped and wavy surface with lots of gaps. The trees and brush are overgrown, hiding a disused railroad track so close that it must have made the building shudder when trains still ran its length.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s